Amanda strikes again!
Självgod? Ja kanske men himmel vad gott det blev! Tillsammans med Veronica Maggio skapade jag just en sensationell smakupplevesle för mina smaklökar. Såhär gjorde jag.
1. Började med att steka kycklingfile i små bitar. Salta och peppra.
2. Skar rödlök, champinjoner, morötter, blomkål & gul paprika som stektes tsm med kycklingen.
3. Detta kryddades med vitlök, chiliflingor och paprikapulver.
4. Hällde på creme fraiche med parmesan/vitlössmak. Eftersom jag bara hade en halv burk blandade jag i mjölk och gjorde en liten redning på glutenfritt mjöl och mjölk som sedan blandades i såsen för att bli tjockare.
5. Tog i en skvätt sambal oelek och lät det stå och puttra på svag värme medans pastan kokade.
FINITO och färdigt att servera!
Lätt som en plätt, snabbt och framför allt supergott!
1. Började med att steka kycklingfile i små bitar. Salta och peppra.
2. Skar rödlök, champinjoner, morötter, blomkål & gul paprika som stektes tsm med kycklingen.
3. Detta kryddades med vitlök, chiliflingor och paprikapulver.
4. Hällde på creme fraiche med parmesan/vitlössmak. Eftersom jag bara hade en halv burk blandade jag i mjölk och gjorde en liten redning på glutenfritt mjöl och mjölk som sedan blandades i såsen för att bli tjockare.
5. Tog i en skvätt sambal oelek och lät det stå och puttra på svag värme medans pastan kokade.
FINITO och färdigt att servera!
Lätt som en plätt, snabbt och framför allt supergott!
Kommentarer
Trackback